2015. október 29., csütörtök

30-days challenge - 1st day

Olvastam egy dologról ami totál belelkesített.
Egy 30 napos kihivás - na nem fitess témában ezúttal.
Szuper önismereti kaland.
Minden nap ad egy témát - és arról kell írni.
Lehet hogy nem 30 nap alatt fogom teljesíteni, mivel hétvégén nem szoktak gépnél lenni. De mindenesetre elkezdem és szépen haladok.
Kezdem is.

1- Your current relationship.
A párkapcsolatom.
Röviden: majdnem tökéletes. Azért majdnem, mert tökéletes nem létezik. De nagyon közel állunk ahhoz. 3 és fél éve vagyunk együtt amiből majdnem 2 év távkapcsolat volt. Az a 2 év visszanézve egynek se tűnik. Pedig akkor igencsak 'igyénybe vett'. Igénybe vette a pénztárcánkat, az energiánkat. Rengeteget kellett repülni. Meg szervezkedni. Amikor még csak a hétvégék voltak (aztán egy idő után már dolgozgattam innen is). De töretlenül megrendülés nélkül mentünk az utunkon. Soha nem fordult elő, hogy szakítást fontolgattunk volna, vagy megoldhatatlan (vagy annak tűnő) akadályok láttán megtorpantunk volna.
Marco minden szempontból a tökéletes férfi nekem. Határozott és érett - mégis egymással olyanok vagyunk mint két kiscica. A háztartással és otthoni munkával soha semmi gond nincs, szuperül kezeljük a mindennapi dolgokat teendőket. Látja ha valami nincs rendben velem vagy velünk és azt rögtön rendbe is teszi.
Azóta sincs smmiféle mélyrepülés amióta együtt élünk, sőt. Persze, még csak 1,5 éve - a tizenéve együtt élő párok nyilván itt még sóhajtanak, hisz tojáshéj a fenekünkön. De életem egyik olyan területe a párkapcsolat és a szívügyek, ahol igazán stabil és kiegyensúlyozott vagyok. Hála az égieknek hogy úgy szervezték hogy megismerjük egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése